Weboldal karbantartás, teljes körű kapcsolódó szolgáltatásokkal
Szólíts meg több látogatót egy naprakész, hibamentes weboldallal!
06 70 325 21 30

WEBOLDAL KARBANTRTÁS CÉLJA

A weboldal karbantartás a honlap biztonságos működésének biztosítását és a közzétett tartalom naprakészen tartását takarja, hiszen elengedhetetlen, hogy a látogatók mindig naprakész információkkal találkozzanak a weboldalon.

Az interneten keresztül működő garázda hackerek, spam küldők és ártalmas kódokat küldők ellen védekezni kell. Ehhez, elengedhetetlen a havi szintű weboldal karbantartás.

Az általunk készített weboldalakra / webáruházakra, 1 hónapos ingyen karbantartást vállalunk, ezt követően a konkurenciához képest, egy kedvezőbb, költséghatékony havi, vagy negyedéves konstrukciót biztosítunk ügyfeleink részére.

MIÉRT FONTOS A KARBANTARTÁS

Egy weboldal, különösen egy webáruház esetében, a hatékony működéshez, folyamatos karbantartáshoz és a weboldal teljesítményének maximalizálásához komoly szakértelem szükséges.

Sajnos egyre több weboldalon és webáruházban tapasztalható meg, hogy ezekre a működés szempontjából fontos feladatokra nincs megfelelő ember, vagy nem megfelelően van elvégezve a munka.

Ennek hatására a weboldal lelassul, vírus támadja meg, működési hibák lépnek fel, vagy akár bejelentett támadó oldalnak titulálják az adott weboldalt.

MIT TARTALMAZ A WEBOLDAL KARBANTARTÁS ÁRA?

Egyedi tervezésű, mobilbarát, keresőoptimalizált weboldal készítés! Modern, letisztult kivitelezés, online marketing szemlélet, kedvező ár, precíz munkavégzés.

VÉLEMÉNYEK

Júlia
Hey Julie - YouTube Vlogger
Tovább olvasom
Gábor nagyon profin oldotta meg a problémámat, ami a webshopommal kapcsolatban felmerült. Emellett nagyon kedves és segítőkész is volt, így tökéletesen sikerült áthidalni a szakértelmem hiányát és mindent gyorsan meg tudtunk beszélni. Nagyon hálás vagyok neki és tényleg ajánlom mindenkinek a szolgáltatását!
Károly
Horváth Károly EV.
Tovább olvasom
Az elmúlt 20 évben csak a boltomban árultam, de amióta együtt dolgozom velük, webáruházam és facebook oldalam is van, ami növeli a bevételeimet! Remek szakértők, az első oldalra tették a vállalkozásom!
András
AOM Bt.
Tovább olvasom
Hihetetlen naprakészek a trendeket illetően és mindig arra törekednek hogy a számomra fontos szempontok alapján készüljön el a rájuk bízott munka. Ajánlom őket, nekem sokat segítettek!
Ádám
Pesterzsébeti Önkormányzat
Tovább olvasom
Túlzás nélkül állíthatom, hogy az együttműködésünk abszolút korrekt és rugalmas. A honlappal kapcsolatban felmerülő technikai feladatokat abszolút prioritással kezelik, akár nekik kell azt végrehajtaniuk, akár én kérek ezzel kapcsolatban segítséget.
Ildikó
Pesterzsébeti Múzeum
Tovább olvasom
Nagyon meg voltunk elégedve a közös munkával, a jól érthető magyarázatokkal és a végleges honlap szakmai kivitelezésével. Köszönjük.
Judit
Jungle Design Apartment
Tovább olvasom
Igényes, trendi weboldalt készítettek számomra angol nyelven, minden elvárásomat felülmúlták! Köszönöm!
Dóra
Szenilla Úszóiskola
Tovább olvasom
Rendszeresen dolgozom velük, megbízható profi munkát végeznek. Kreatív ötleteikkel mindig meg tudják valósítani az elképzeléseimet. A keresőkben mindig a TOP 3-ban van a vállalkozásom!
Attila
Gufi Produkció
Tovább olvasom
Köszönjük a szuper weboldalt, melynek segítségével egyre több ügyfél keres meg minket közvetlenül, illetve a modern kialakításának köszönhetően programjaink is sokkal látványosabbak az érdeklődök számára. Továbbá szezonális kreatív tartalmaink alkalmával is számíthatunk rájuk melyek egyre népszerűbbek a közönségünk körében.
Erzsi
Magyar Fodrász Egyesület
Tovább olvasom
Régi oldalunkat korszerűsítették, aminek kinézete elavult, kezelhetősége pedig nehézkes volt. Gyors, pontos munkát végeztek. Látogatóink és partnereink egyaránt kifejezték tetszésüket az új oldallal kapcsolatban.

KAPCSOLAT

error: Védett tartalom!