Bemutatkozás

Üdvözöllek, Almádi Gábornak hívnak, én vagyok az ember a DESIGNCORP Hungary márkája mögött.

Az elmúlt 10 évben digitális felületek készítésével foglalkozom, ezen belül is a letisztult, reszponzív (mobilbarát) megjelenésű weboldalakra, webáruházakra fókuszálva, online marketinggel megfűszerezve.

Számíthatsz rám az alábbiakban

Egyedi tervezésű, mobilbarát, keresőoptimalizált weboldal készítés! Modern, letisztult kivitelezés, online marketing szemlélet, kedvező ár, precíz munkavégzés.

Miért érdemes velem dolgoznod?

Személyes hozzáállás

Azt kapod tőlem amire igazán szükséged van, személyes hozzáállást, kreativitást és gyorsaságot. Kiemelten figyelek arra, hogy a munkáim minősége minden esetben egyedi legyen és kitűnjön a tömegből.

Tervezői gondolkodásmód

Kiemelten ügyelek a felhasználóbarát tervezésre, ezzel megalapozva terméked, vagy szolgáltatásod sikerességét, valamint nagy figyelmet szentelek arra, hogy a design az üzleti szempontjaidat tükrözze vissza.

Tapasztalat

Nálam a projekted biztos kezekben lesz. Közel 10 éves szakmai tapasztalatomnak köszönhetően tudom, hogy mit, miért csinálok. Ismerem a legfrissebb webdesign és online marketing trendeket.

Letisztult design

Sok éves webdesigner tapasztalatomnak köszönhetően, megtervezem a felületed struktúráját, sőt arról is gondoskodom, hogy modern és letisztult vizuális formában jelenítsem meg az elképzeléseidet.

Pontos határidők

A határidők betartása az egyik legnagyobb elvárás Önmagammal szemben. Ha megbízol egy munkával, nem fogsz csalódni, a megbeszélt határidőket mindig és minden esetben betartom, erre kiemelten figyelek.

Érthető kommunikáció

Másokkal ellentétben, Velem szakmai ködösítés nélkül át tudod beszélni a projekted részleteit, a színtiszta tények nyelvén kommunikálok, érthetően, szakmai halandzsa nélkül.

KAPCSOLAT

error: Védett tartalom!